Ajankohtaista

Pyydä tarjous

RAMI KOSKINEN
Yrittäjä, myynti
+358 400 848 633
rami.koskinen@otesan.fi

ANTTI KOSKINEN
Työnjohtaja, myynti
+358 50 462 6727
antti.koskinen@otesan.fi

Homevaurion jälleenrakennus

Haaveiletko uudesta tyylikkäästä kylpyhuoneesta?

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, joiden neliöt vaikuttavat merkittävästi asunnon arvoon. Märkätilojen remontointi on aina vaativaa ja siksi se kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi.

Otesanin työntekijöillä on henkilökohtainen vedeneristyssertifikaatti, jolla me takaamme, että kylpyhuoneremonttisi tehdään aina senhetkisten vaatimusten mukaisesti ammattilaisen suorittamana. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta pysymme ajan tasalla sekä tuotteiden, että vaatimusten suhteen. Teemme yhteistyötä laadukkaiden vedeneristystuoteperheiden kanssa.

Olipa kylpyhuoneremontissa kyseessä pieni ”face lift” tai kokonaan uusittava kylpyhuone, me teemme sen sinulle ja takaamme, että olet tyytyväinen uuteen kylpyhuoneeseesi! Kylpyhuonetilat ovat nykypäivänä monien mahdollisuuksien rentoutumistiloja, joten niihin panostaminen on järkevää ja kannattavaa. Miksi et nauttisi kylpemisestä omassa Spassa?

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen suunnitelman, jolloin uusittavan kylpyhuoneen totetutus voidaan kokonaisuudessaan hoitaa meidän toimesta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia erikseen putkimiehiä ja sähkömiehiä paikalle, me hoidamme sen! Toimimme vain luotettavien ja ammattitaitoisten yritysten kanssa, tällä takaamme laadukkaan ja toiveittesi mukaisen lopputuloksen. Toteutamme kylpyhuoneremontin asiakkaan omien materiaali valintojen ja toiveiden mukaan tai tarvittaessa voimme auttaa materiaalien ja sisustustuotteiden valinnassa, sekä hankinnassa. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ota yhteyttä meihin, tehdään haaveittesi kylpyhuone!

Kun tarvitset ammattitaitoista yhteistyökumppania, ota yhteyttä meihin!